|
Nu esti logat.
"Spaga pentru medici"-3#39 2008-11-10 05:33:42
Re: "Spaga pentru medici"
sa nu imi spui ca te-ai dus acasa anesteziat si te-ai intpors tot la el sa iti faca operatia!!!!! Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-11-10 06:16:01) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #40 2008-11-10 12:22:56
Offline #41 2008-11-10 12:40:19
Re: "Spaga pentru medici"eu am fost operata in primavara de apendicita..am dat 250 doctorului, 50 anestezistului plus la asistente cand imi faceau calmante, injectii..dar a mai fost o tipa internata cu mine in acelasi salon, la acelasi doctor si nu a dat niciun ban la nimeni( era de culoare, ca su nu zic tiganca)..oricum altfel se purtau cu mine, decat cu ea..deci un ban bagat in buzunar la doctori ii face sa-ti zambeasca! nu prea putem sa facem nimic cu sistemul sanitar, poate nepotii copiilor nostri.. In America, in sfarsit! Offline #42 2008-11-10 12:49:53
Re: "Spaga pentru medici"Atat timp cat mentinem atitudinea asta "nu putem face nimic...", e clar ca nu se va schimba nimic. Offline #43 2008-11-10 12:59:42
Re: "Spaga pentru medici"pai daca nu dai bani nu te baga in seama..te lasa sa mori ca un caine.. In America, in sfarsit! Offline Publicitateloading...
#44 2008-11-10 13:03:45
Re: "Spaga pentru medici"asa e, cata vreme nu facem nimic, nu se schimba nimic. insa din toate domeniile de pe lumea asta, in medicina zic eu ca n-ar trebui sa fie loc de negociat... de exemplu, iau firma care imi pune mie acum centrala... se misca cu viteza melcului, n-au aia, n-au cealalta si eu ma chinui acasa... probabil daca le-as da "ceva", dintr-odata ar avea si ei treaba... insa zic eu ca nu este corect, in plus platesc destul pe serviciile lor oficiale ca sa le mai dau si neoficial... din principiu, de-a naibii si nu vreau, desi in timpul asta eu stau in frig si cu casa sparta... insa cand ajungi in spital, cu cineva drag care e bolnav...mai stai atunci sa te gandesti ca nu dai din principiu, ca sa schimbi ceva, cand tremura sufletul in tine pentru cel drag? nu, ti se cere si dai, sau daca nu ti se cere, dai pentru ca stii ca altfel nu vei fi bagat in seama... Nu sunt de acord cu mersul cu "flori si bomboane" la medicul de familie pentru o reteta sau adeverinta...asta nu... dar in spital, la probleme grave, faci ce trebuie ca sa fie bine...eu cand m-am operat am platit anestezistul ca sa fiu sigura ca face treaba buna...persoana care a fost operata dupa mine si nu platise nu se trezise din anestezie nici dupa cateva ore, cand eu plecam acasa... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #45 2008-11-10 13:28:16
Re: "Spaga pentru medici"am citit multe pareri negative despre medici,se vede ca vorbiti din experienta proprie.sa va zic si eu.am fost internata la spital,timp de 1 saptamana,la boli pulmonare,vreau sa zic ca nu am dat nici un cadou nimanui.dr-ita de garda ,era rezidenta ,a fost super,dr-ita la care m-a internat in salon,a venit dupa amiaza la contravizita,mereu m-a lamurit unde nu pricepeam,era draguta cu mine si imi dadea curaj sa trec peste boala.asistentele imi faceau injectiile incet,ma intrebau mereu cum ma simt.am stat in salon cu inca 2 femei si cu ele se purtau la fel.inainte de externare sotul meu a venit cu flori si atata a fost tot ce le-am dat. eram in spital din Romania,spital public,unde medicii sunt platiti cu 1000 roni/luna,un salariu jenant. Offline #46 2008-11-10 13:30:37
Re: "Spaga pentru medici"ba da....m-am intors acasa ametit.....si tot la el am fost, pt ca dadusem banii deja ... Offline #47 2008-11-10 13:38:20
Re: "Spaga pentru medici"asta este o chestie de sistem, din pacate prea greu de schimbat, poate copiii copiilor nostri cu conditia sa nu traiasca cu mentalitatea noastra, si intrebarea ar fi unde atunci si cu cine. Oricum, ?cum castiga destul de bine, cu garzi, cabinete particulare. Aici este iar prostia, casa de asig le ofera posibilitatea sa lucreze cu casa dar ei prefera cash. E o prostie, esti asigurat si mergi sa platesti consultatia. Pacat ca nu returneaza casa banii asiguratului, atunci tot omul ar cere chitnta, ar trimite la casa si ar trebui sa primeasca macar un procent. Offline #48 2008-11-10 13:43:02
Re: "Spaga pentru medici"Am si eu o mareeee curiozitate: cum credeti ca generatiile viitoare vor schimba ceva daca noi insine avem aceeasi mentalitate (naspa tare!) pe care vrand-nevrand le-o transmitem? Offline #49 2008-11-10 13:56:26
Re: "Spaga pentru medici"sistemul nu se va schimba decat f greu. Nu stiu insa cum, pt ca totul e ca un domino, in toate sistemele din tara asta. Offline #50 2008-11-10 14:04:07
asta era intrebarea, in a cui mentalitate sa traiasca daca nnu in a noastra.... Offline #51 2008-11-10 14:05:08
Re: "Spaga pentru medici"pe vremea lui Ceasusescu era la fel. Cititi "Arta conversatiei" si va veti lamuri. Parintii mei au facut asa la nevoie si am crescut urand chestia asta. Am zis ca eu nu am sa fac la fel. ma duc la consultatii la cabinete particulare - vine lumea cu pile, cu buchete de flori si cadouri si da, intra in fata. eu nu am facut asta niciodata si nici nu am de gand sa fac. insa pentru o chestiune de viata si de moarte as face-o, pentru cineva drag, da, daca asta e singura solutie de a fi tratat omeneste. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #52 2008-11-10 14:10:46
Re: "Spaga pentru medici"Razi tu Cornelia, dar sarbii sunt bengosi Ultima oara a fost editat de ET (2008-11-10 14:12:01) Offline #53 2008-11-10 14:29:13
esti sigura ca i l-a luat un neamt? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #54 2008-11-10 14:30:54
Re: "Spaga pentru medici"da, s-au calcat singuri pe ei insasi, si nu numai ca s-au calcat...dar sa nu intram in detalii, am avut colegi din ex-iugo (croati, sarbi, bosnieci) care au fost acolo in timpul razb si este si greu de auzit dar de trait... Ultima oara a fost editat de corneliabuc. (2008-11-10 14:31:45) Offline #55 2008-11-10 14:39:09
Re: "Spaga pentru medici"Buei, sunteti previzibile. Ma asteptam la intrebarea asta. Offline #56 2008-11-10 14:47:15
Re: "Spaga pentru medici"stai linistita, ca si eu am trait in germania, faptul ca acum sunt in austria e o intmplare placuta, dar sincer nu as da nici o parte a germaniei pe viena, nu pe austria ci numai pe viena. Si ca sa nu fim offtopic, sistemul medical din austria este mai bun decat cel din germ eu stiam ca pt elvetieni, nemtii sunt balcanici , austriecii sunt A Offline #57 2008-11-10 14:50:03
Re: "Spaga pentru medici"Din cate am auzit elvetienii suck big time! Acum ramane sa ma dumiresc la fata locului...one day. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|